Moč morja

Ves živi svet izvira iz morja, zato ne preseneča, da se vračamo k morju, kadar želimo obnoviti svoje zdravje.

Že dolgo vemo, da morska voda krepi, njene blagodejne lastnosti pa JGL z inovativno tehnologijo izboljšuje že več kot 20 let.

Naši strokovnjaki so prepoznali edinstveno terapevtsko moč Jadranskega morja in jo prenesli v Aqua Maris®, izdelek, ki je močno prispeval k zagonu globalnega zdravstvenega trenda. Aqua Maris® danes ponuja široko paleto pripravkov za težave z nosom, ki jih uporablja več kot sto milijonov uporabnikov po vsem svetu.

7-14% bogatejša sestava od povprečja za morske vode
> 20 m globina, na kateri se črpa morska voda

Edinstven vir

Samo najčistejša morska voda za čist nos

Morsko vodo za izdelke Aqua Maris® zbiramo daleč stran od kakršnih koli onesnaženj, v bližini narodnega parka Severni Velebit na Hrvaškem.

Čistost te morske lege potrjuje UNESCO, vzrok za njeno nadpovprečno zdravilnost pa je v sotočju gorskih rek, bogatih z naravnimi solmi in minerali.

Poleg tega, da k zdravju naših bolnikov pristopamo odgovorno, smo odgovorni tudi do narave. Črpanje vode izvajamo brez ogrožanja ekosistema.

Napredni obrat

Narava, obogatena s človeškim prispevkom.

Tudi najčistejša morska voda po enem dnevu shranjevanja izgubi svoje blagodejne lastnosti. Za ohranitev lastnosti morske vode je treba uporabiti tehnološko zahteven postopek bakteriološke ultrafiltracije.

Skozi številne faze filtriranja v popolnoma sterilnih pogojih dobimo popolnoma čisto vodo z ohranjenimi mikroelementi in izboljšanim terapevtskim učinkom. Ta dolgotrajen proces zahteva najsodobnejšo tehnologijo, zato se obrati JGL nenehno razvijajo in širijo.

Posebno pozornost namenjamo uporabi naravnih materialov, recikliranju in uporabi čistilnih sistemov za ohranjanje in zaščito okolja.

Namen uporabe in delovanje

Aqua Maris® odlikuje širok in raznolik namen uporabe - od vsakodnevne nege, preprečevanja prehladov in lajšanja simptomov kroničnih bolezni žrela, do nege v pooperativnem obdobju.

Več o blagodejnem delovanju

Kalcij (Ca) in magnezij (Mg) povečata odpornost sluznice na prodor virusov in bakterij. Delujejo kot filtri, in zrak, ki vstopa v pljuča, je brez prahu in kemikalij. To je še posebej pomembno za prebivalce velikih mest in industrijskih con ter za ljudi, ki delajo v objektih z visokim tveganjem.

Jod (I) in natrijev klorid (NaCl) aktivirata nastajanje nosne sluzi v posebnih celicah in tako povečata vlažnost vdihanega zraka.

Jod (I) in natrijev klorid (NaCl) aktivirata nastajanje nosne sluzi v posebnih celicah in tako povečata vlažnost vdihanega zraka.

od kapljic do Aqua Marisa