Aqua Maris v svetu

Blagovna znamka vredna zaupanja

Aqua Maris je blagovna znamka, ki trdno sloni na temeljih strokovnega znanja na področju farmacije – znamka, ki ji lahko zaupajo družinski zdravniki, farmacevti in otorinolaringologi. Naši prodajni zastopniki so strokovnjaki s področja medicine in farmacije, vodilni strokovnjaki s področja medicine pa pomagajo pri raziskovanju terapevtskih koristi naših izdelkov in obveščanju o rezultatih teh raziskav.

Uspeh in mednarodna prisotnost izdelkov Aqua Maris

Blagovna znamka Aqua Maris je bila predstavljena leta 1999 na Hrvaškem. V dveh letih delovanja je bila prisotna na šestih trgih, tudi na zahtevnem ruskem trgu.

Portfelj blagovne znamke je bil razširjen z enega izdelka, Aqua Maris pršilo za nos, na celotno paleto izdelkov za grlo in nos. Danes je ta izvirna hrvaška blagovna znamka prisotna v več kot tridesetih državah na treh celinah.

Z več kot dvajset letnimi izkušnjami v prodaji in promociji izdelkov na osnovi morske vode, s ponosom poudarjamo, da smo sredi leta 2020 dosegli prodajo 200 milijonov pakiranj, kar je resnično prepričljiva številka. Nenehno izboljševanje naših izdelkov, predanost kakovosti in sodelovanje s strokovnjaki pri izobraževanju prebivalstva, so nas postavili na ugledno mesto, med največje svetovne proizvajalce izdelkov na osnovi morske vode.

Naravna moč Jadranskega morja. Za vsakogar. Vsak dan.

Aqua Maris je zasnovan za vsakodnevno uporabo, doma in na poti. Linija izdelkov je posebej namenjena samostojni skrbi za zdravje starejših otrok in odraslih ter staršem za uporabo pri dojenčkih. Aqua Maris, izdelki farmacevtske kvalitete, temeljijo na morski vodi, ki čisti, poživlja in daje svežino vsak dan, in so nepogrešljiv del sodobnega in zdravega načina življenja!

Aqua Maris, okrepi svoje čute!


Viri

  1. Chkhartishvili et al. Nasal Disease Management by Using Aqua Maris Solution. Annals of biomedical research and education 2004. Volume 4, Issue 4