Clean

100% naravno pršilo za nos

Medicinski pripomoček. Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

125 ml raztopine v vsebniku z mikro pršilko.

Sestava

Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Brez konzervansov.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris® Clean pršilo za nos?

Aqua Maris® Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris® Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan ( 2-6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

Zaradi svoje nežnosti je Aqua Maris® Clean primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu.

Ker Aqua Maris® Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod koristila le ena oseba.

Namen uporabe

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu in oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal.

Opozorilo

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F.

Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti!

Navodila za recikliranje

Narava nam je vedno na voljo, ko iščemo zdravje, mir in sprostitev.
Naj tako tudi ostane. Pomagajte nam reciklirati tako, da embalažo odvržete v za to namenjene zabojnike.

Ljubljana: steklo zelena, papir modra, embalaža rumena
Koper in Maribor: steklo bela, papir rdeča, embalaža rumena
Kranj: steklo bela, papir modra, embalaža rumena

Vsebnik

Embalaža

Aplikator

Embalaža

Pokrovček

Embalaža

Brošura

Papir

Škatlica

Papir